Billigare köp hittar du inte

Okey, detta var mitt billigaste köp någonsin, och billigare köp hittar du inte om du så ens försöker i tusen år. Jag har precis köpt med en billig sexdocka via en hemsida som heter sexdockan.com, och det var sjukt bra måste jag säga. De hade hjälpt mig att lista massa butiker på nätet som säljer dockor online, och jag gick in och köpte på den som var billigast av dem alla.

Jag sparade över 10.000 kronor på en endaste docka, och skit samma om det var från Kina. Det är astronomiska skillnader i pris på att köpa i Sverige, eller som jag gjorde och köpte ifrån Kina istället. Varför ska jag betala mer än dubbelt så mycket för exakt samma vara i Sverige, än att beställa hem den från Kina?

Det gör jag inte heller, utan jag var smart och beställde från kina precis som hemsidan tipsade mig om att göra. Jag tycker det är schyst att det finns sidor som Sexdockan.com som hjälper oss konsumenter att hitta lägsta pris på en vara.

Nu väntar jag på min docka

Det har nu gått cirka fem dagar sedan jag köpte min docka, och jag väntar fortfarande på att dockan ska dyka upp. Idag fick jag hem ett brev på posten, och det verkar som den i vårt fall är i Sverige nu. Kanske tar det ytterligare någon dag innan jag kan känna och klämma på dockan, och det ser jag fram emot nu.

Att handla på nätet billigt har sina för och nackdelar, men jag tycker att fördelarna starkt över väger i dagsläget. Försäljare från kina blir bara bättre och bättre för var dag, och nu får man hem sina varor nästan lika snabbt från dem som om du köpt dem från Sverige.

Köp billigt du också

Jag antar att jag inte annat än kan rekommendera dig ocksåbatg beställa från en hemsida som Aliexpress, det är trotts allt mycket billigare. Så mitt råd till dig, köp billigt du också innan handels kriget som pågår stoppar all utlandshandel.