RusVPN Är en av det bästa vpn-tjänsterna

RusVPN är mest känd för sitt starka torrenting-stöd och god geografisk servermångfald.

Några av de bästa funktionerna i denna VPN-tjänst inkluderar en inbyggd annonsblockerare, robust säkerhet, dess förmåga att kringgå censur utan att få meddelanden, noll loggar politik och lyhörd kundservice.

En stor undergång av RusVPN VPN är att du måste köpa en extra IP med en månadsavgift prenumeration för att kunna använda Netflix.

Här hittar du mera information: Snorbilligt

RusVPN har några riktigt fantastiska funktioner. VPN är sekretessvänligt med robusta funktioner för att ge användarna den frihet de vill ha i anpassningen av sin användarupplevelse. VPN kan enkelt passera tuff regional censur och erbjuder anständigt torrenting stöd.

En av de viktigaste nackdelarna med RusVPN VPN är att du måste köpa en extra IP tillägnad Netflix streaming med en månadsavgift. Plus, vi är inte riktigt nöjda med hastigheten på RusVPN VPN trots den goda servern mångfald. När det gäller användargränssnittet anser vi att det har mycket utrymme för förbättringar också. Streaming stöd är inte heller något extraordinärt. Vi skulle älska att se bättre streaming stöd från VPN-tjänsten själv i stället för en extra kostsam tillägg som ska köpas.