Så mycket kostar en sex doll att köpa i Sverige

En sex doll är en ganska dyr leksak, eller snarare sexleksak som det egentligen är. Det är inte ovanligt att en sexdocka i Sverige kan kosta så mycket som 80.000 kr om det är en så kallad real doll.

Anledningen till att en real doll i fullstorlek är den dyraste typen av alla sexdockor är att den är gjord i TPE material, och dels pga av att den är i samma storlek som en riktig människa. Utöver detta är dem extremt välgjorda i varje liten detalj på sexdockan.

Varför kostar sex dolls så mycket mer i Sverige än i andra länder?

Nja, detta är faktiskt inte helt sant att en sexdocka behöver kosta så mycket mer än i andra länder, det beror helt enkelt på vilket land du jämför med att köpa din love doll ifrån.

Tar du och jämför priser på att köpa en sexdocka från USA eller Sverige så är det samma pris, men tar du och jämför med att köpa den ifrån Kina så är det ganska stor prisskillnad.

De beror främst på att Kina är ett mycket billigare land att beställa och köpa saker ifrån, och det gäller även på sexleksaker så som sexdockor.

Men det finns andra fördelar med att beställa från ett land som USA eller UK, och det är främst hur stort utbudet är. I Sverige har vi nämligen ganska litet sortiment att välja på tyvärr, och i USA och UK kan du välja på betydligt fler olika sex dolls.

Här hittar du butiker som säljer sexdockor online

Att hitta en butik som säljer sexdockor på Internet med en online butik är inte svårt, gå bara in på Google och sök på sexdocka så får du upp en hel drös av butiker som säljer det.

Det svåra med det är att veta vilken butik som säljer sexleksaker och sexdockor online som är bra, och vilken som har bäst priser på sina produkter.

Vi har gått igenom massvis av olika hemsidor och butiker för att hjälpa dig att hitta den bästa, och vi tycker att denna guide om sexdockor köpta från kina verkar vara den som har bäst information.

Deras hemsida är busenkel att navigera på också, och de har flest bra guider med massvis av bra information om olika typer av sex dolls.

Du kan hitta allt ifrån uppblåsbara barbara, real dolls och vanliga varianter av sexdockor.