Vad är den elektroniska cigaretten? Typer av elektronisk cigarett

CE är en batteridriven enhet som släpper en ånga-som kan innehålla nikotin —som kan inandas av användaren via en Vape https://vape.se/produkt-kategori/e-juice/.

CE består i grunden av 3 element: batteriet, förstärkaren och patronen. Dessa 3 element är monterade med varandra och bildar en enhet som har utseendet på en cigarett. Patronen är laddad med vätska som kan innehålla olika ämnen: propylenglykol, glycerin och ibland nikotin. När ämnet “vapes” och batteriet går i drift värms förstärkaren upp, vätskan hälls inuti och blir till ånga. Detta kallas för ejuice och finns i fabrikat som Just Fresh, Just Juice, Kilo, Koyuki Vapor, Liquid Voyage, Liquid Wonders, Loaded E-Juice, Milk King E-juice, Moo Shake och Nasty Juice!

Denna ånga är den som inhaleras av konsumenten. Från 2009 till idag har utformningen av dessa enheter varit sofistikerad, men i huvudsak är den densamma, även om deras yttre fysiognomi har förändrats, blivit mer attraktiv och uppvisar olika former och färger. Batteriet varar längre och patronen kan laddas med en vätska som säljs separat och förvaras i små behållare. Dessa vätskor kan ha olika doser nikotin. Det är anmärkningsvärt att det för närvarande finns många EG-patent. I Europa kan du hitta upp till 19, varav 14 är i Storbritannien.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.

EC-cylinderampullen är fylld med vätska. Denna vätska är en grundläggande del av EG. I 95% innehåller vätskan propylenglykol och vegetabiliskt glycerin, som är ansvariga för produktion av ånga. Vätskan av nästan alla CE-märken innehåller dessutom nikotin i olika koncentrationer, från 0 till 36mg / ml. Aromer är andra komponenter i vätskan. Det finns många typer av smakämnen: tobak, Mint, kanel, frukt, etc.in dessutom tillsätts vissa tillsatser för att minska den irriterande verkan på orofarynx.

källan till detta är: dk.vape.se eller på Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se och VapeSweden.se.