IPTV på SMART TV

I princip har en SMART TV hemma något att titta på utan http://IPTVis.com. Men det finns situationer tvärtom. Till exempel kan du bara titta på fotboll på ett begränsat antal kanaler. Om du har en TV men inte har en SMART TV, läs vidare om du har en SMART TV.

Digital interactive television (IPTV) ansluter till din TV i Smart Hub med en gratis app. Som ett exempel är här instruktionerna för att ansluta IPTV till SMART TV på Samsung-TV (I d-och E-serien, som har en inbyggd SMART TV, är den här proceduren nästan densamma).

För att komma igång, ladda ner IPTV. om du vill installera appen går du till Smart Hub-menyn, trycker på Smart remote och väljer Samsung Apps. Använd det elektroniska tangentbordet för att skriva “i sökrutan Peers.TV” och klicka på OK . Hitta appen, klicka på “” – knappen. Efter den första lanseringen anger du din spellista i appinställningarna. Och det är det! Inga fler kroppsrörelser. Ta fjärrkontrollen i dina händer och titta på IPTV!

Sammanfattningsvis är det värt att notera att genom IPTV kan leverantören ge användarna ett brett utbud av ytterligare tjänster relaterade till innehållsförbrukning (video on Demand (VoD), IPTV, Time Shifted TV, Network Personal Video Recorder, Elektronisk programguide, nära Video on Demand). Över IP-protokollet kan du överföra inte bara video utan också ett mycket bredare paket av tjänster, inklusive interaktiva och integrerade. Så, förutom grundläggande tjänster, kan IPTV inkludera sådana tjänster som videotelefoni, röstning, informationsportaler, webb, spel, Dreamfilms etc. Om denna förkortning inte är en tom gibberish för dig, tycker jag att det är värt att störa din leverantör med ett telefonsamtal till IPTV.